Хората от бургаския квартал Сарафово си направиха работилница за коледни декорации

...
</TD
>Хората от бургаския квартал Сарафово си направиха работилница за коледни декорации
Коментари Харесай

В Сарафово преобразиха и украсиха сами ключови места в квартала Сарафово преобразиха и украсиха сами ключови места в квартала

Хората от бургаския квартал " Сарафово " си направиха работилница за коледни украшения и украсиха основни места, с цел да издигнат настроението и да основат приятни страсти на своите посетители и съкварталци. По лична самодейност те създадоха празничен Коледен ъгъл до пристанището и украсиха кръговото и входа на квартала, с цел да издигнат настроението на всички, които минават оттова и да му придадат креативен темперамент и жанр.

Някои сарафовлии сътвориха Коледна работилница за арт украшения от нискобюджетни материали, а други подариха коледни декорации, с цел да " заблести “ и техния квартал по неповторим метод. Още на колелото на входа на квартала те посреща автентично украсеният ъгъл с цветни радостни бонбони и панделки и неповторима авторска елха. Тя е със свежа коледна одеждa, а неповторимите жълти акценти носят идентичността и креативния дух на сарафовлии. Влизайки в квартала шарените акцентни бонбони, гирлянди и снежни индивиди радват и развеселяват., а в парка до пристанището има новооснован празничен ъгъл с акцентни фигури: Веселата къща, снежни индивиди с темперамент, декоративни елхи, украсени същински елхички, бонбони и панделки.

Хората от квартала са сътворили чудни украси, с цел да вдъхновят дребни и огромни, да обогатяват квартала и да основават хубост.

Квартал " Сарафово " е един от най-динамично разрастващите се в град Бургас и хората са все по-обединени и единни за реализиране на задачите си да се облагороди, да се почисти от занемареното и грозното и да се промени образа му, с цел да замязя на съвременен европейски квартал.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР